Bli Medlem

Klubben kan erbjuda fyra olika sorters medlemskap.

• Junior 75kr/år
  • Senior 125kr/år
  • Familjemedlem (max 2 vuxna och 3 barn) 300kr/år
  • Stödjande medlem (ej aktiv) 75kr/år

Utöver medlemsavgift ska man alltid betala banhyra.

Som mantalsskriven i Båstad kommun kan du som medlem teckna ett Säsongskort istället för att betala banhyra varje gång du spelar. Säsongskortet kan tecknas fram till den 12 juni.

Säsongskort för medlemmar som är mantalsskrivna i kommunen kostar

• Senior 300kr/år
  • Junior 100kr/år

Medlemsavgiften och ev. avgift för säsongskort betalas in på vårt plusgiro 118189-0. Glöm inte ange namn och adress!!

Säsongskorten kan man även köpa i kiosken när den är öppen!

Anledningen till att detta endast gäller medlemmar som är bosatta i kommunen beror på att systemet har utnyttjats maximalt i högsäsong och klubben har inte fått dem intäkter man behöver för att kunna bedriva verksamhet hela året.

Såklart hoppas vi se gästande klubbar och övriga intresserade på vår anläggning trots att säsongkortet inte gäller för er, då vi kan erbjuda otroligt låga avgifter för banhyra. Se priser för banhyra under fliken ”Banor”.

För Säsongskort gäller följande,

Ett säsongskort berättigar till spel på banan enligt angivna regler.

Säsongskortet är personligt och kan inte lånas ut, varken till familjemedlemmar eller andra.För säsongskort gäller att bara en timme får tecknas i taget och ny tid kan bara tecknas när den första är färdigspelad. Den, i vars namn banan är bokad, måste finnas på banan. Du kan alltså inte boka två banor samma timme på ett säsongskort och ej heller boka i någon annans namn.

Har du frågor kring säsongskort och medlemskap, så kontakta någon i styrelsen eller skicka klubben ett mail.