Bli Medlem

Klubben kan erbjuda fyra olika sorters medlemskap

• Junior 75kr/år
  • Senior 125kr/år
  • Familjemedlem (max 2 vuxna och 3 barn) 300kr/år
  • Stödjande medlem 75:-/år (berättigar ej till medlemsrabatter)

Medlemsavgifter löser ni genom att logga in / skaffa ett konto på Matchi.se

För att teckna familjemedlemskap måste samtliga medlemmar registreras samtidigt. Bocka i “ansök om familjemedlemskap”.

Utöver medlemsavgift ska man alltid betala banhyra.

Som mantalsskriven i Båstad kommun kan du som medlem teckna ett Säsongskort istället för att betala banhyra varje gång du spelar. Säsongskortet kan tecknas fram till den 12 juni.

Säsongskort för medlemmar som är mantalsskrivna i kommunen kostar

• Senior 300kr/år
  • Junior 100kr/år

Säsongskorten köper man genom att mejla till oss på info@forslovstk.se.  Betalning av dessa sker sedan med swish till 1230294074. När betalning är erlagd lägger vi in ett “obegränsat klippkort” (som fungerar som säsongskort) i er Matchi-profil. Tider kan bokas max 1 vecka i förväg med säsongskort.

Anledningen till att detta endast gäller medlemmar som är bosatta i kommunen beror på att systemet har utnyttjats maximalt i högsäsong och klubben har inte fått dem intäkter man behöver för att kunna bedriva sin verksamhet.

Såklart hoppas vi se gästande klubbar och övriga intresserade på vår anläggning trots att säsongkortet inte gäller för er, då vi kan erbjuda otroligt låga avgifter för banhyra. Se priser för banhyra under fliken ”Banor”.

För Säsongskort gäller följande

Ett säsongskort berättigar till spel på banan enligt angivna regler.

Säsongskortet är personligt och kan inte lånas ut, varken till familjemedlemmar eller andra. För säsongskort gäller att bara en timme får tecknas i taget och endast en timme om dagen (juni-aug). Den, i vars namn banan är bokad, måste finnas på banan. Du kan alltså inte boka två banor samma timme på ett säsongskort och ej heller boka i någon annans namn.

Har du frågor kring säsongskort och medlemskap, så kontakta någon i styrelsen eller skicka klubben ett mail.